Demonstrera mera!

Jag har bara gått med i ett första majtåg. Ifjol råkade vi vara på Cuba den första maj, och om man bara ska delta i ett tåg i sitt liv så är Havanna precis rätta stället. 

Mycket folk.

Ännu mera folk.

Enligt uppgift skulle både Fidel och Raul finnas på plats, men jag såg dom ingenstans. Lite oartigt att inte komma fram och hälsa tycker jag.

Dagen till ära hade jag klätt mig så rött jag förmådde. Dom röda shortsen var smutsiga, annars hade det varit fulländat.

4 tankar på “Demonstrera mera!

  1. Första maj på Cuba måste ha varit festligt!?Jag har varit ute på barrikaderna idag och kollat på tågen och lyssnat till Thomas Bodström när han talade.Jag var klädd i beige och svart … och foträta skor minsann! Bäst så för att kunna promenera utan haltande och linkande.Fint väder så det var fin stämning.Thomas är en riktig fräsching så det var bara att njuta i fulla drag! ;=D

    Gilla

  2. Ja, Cuba var en trevlig – och oplanerad – tripp. Det var så oroligt i Guatemala så vi fick tid över på vår resa. Anders ville då gärna åka till Cuba, och det var ju han som fyllde 50… Att sen råka hamna där el primero de Mayo var ju bara en bonus.
    Thomas? Vad hände med Glenn? Eller har du kanske vidgat dina vyer 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s