Vad var då det vådliga?

Ama de casa väljer att länka till själva frågan, och det gör jag HÄR. Det var flera som blev lite yrsliga och höjdrädda så därför är det helt frivilligt att titta igen – om man törs!

Rätt svar kom återigen från Aurora som skrev:

”4 steg sen intet. Men du fick mig nästan att må illa.”

Så, där har ni en anledning till att jag inte visade bilden igen… Visst var det trappen som var det vådliga, den som är på tok för kort för den höjd den befinner sig på.

Ama de casa inleder dagen med ytterligare en fågelbild. Den är visserligen inte alls lika fin som den i förra inlägget, men man kan ju inte lyckas lika bra jämt.

Den här gynnaren som vi såg i Masai Mara 2005 var lite ball. Nån stork av nåt slag, tror jag. En internationell sådan, verkar klara av att leverera både röda, gula, svarta och vita… I alla fall om man ser till pippins egen färg.

Gomorron på er!

24 tankar på “Vad var då det vådliga?

 1. Ja det va tur du inte visade bilderna igen, då hade jag definitivt fått upp gårdagens middag *fniss* . Håller oxå med om att jag gillade bilden på dom andra fåglarna bättre. Den va mäktig:) Kram Kram!

  Gilla

 2. Ja, dom var ju helt fantastiskt fina dom i förra inlägget. Elakt egentligen, ja mot storken. Att lägga ut den direkt efter en sån oslagbar fågelbild…
  🙂
  Kram

  Gilla

 3. Fast jag garanterar att det faktiskt är en fågel 🙂
  Vad skönt att resan gick bra!
  Kram och ha det så mysigt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s