Ama de casa är besviken, ledsen och less

Tyvärr har Ama de casa tappat lusten att blogga. Detta på grund av metrobloggens ovilja att släppa mig ur fängelset.

Med ”fängelset” menar jag att dom fortfarande hävdar att jag har ”automatiserade sidvisningar”, vad jag har förstått så är det detsamma som fejkade sidvisningar. Deras standardsvar som kommer på mina frågor är: ”Din blogg larmar i våra system”.

Jag har försökrt få ett mer detlajerat svar på vad dom menar. Men icke!

Vi får se om Ama de casa börjar om på en annan blogg eller inte.

Framtiden får utvisa.

God fortsättning allihopa!

29 tankar på “Ama de casa är besviken, ledsen och less

 1. Men fy vad tråkigt! Jag hoppas verkligen du börjar om med ny blogg och inte slutar helt. Jag skulle sakna dig jättemycket. Kram

  Gilla

 2. De måste ju kunna svara för sig när de säger sånt? Ge en förklaring är ju det minsta de måste kunna göra? Låter mycket märkligt.. Byt blogg! Så kan man ju inte ha det!

  Gilla

 3. Gör slut med Metrobloggen, dom förtjänar inte dej!! Flytta över bloggeriet till blogg.se istället – Men SNÄLLA DU – SLUTA INTE!!!Du är verkligen en höjdpunkt i bloggvärlden, en sydländsk guldkant som värmer i det norrländska vintermörkret och förgyller vardagen!! KRAMAR!!

  Gilla

 4. Det finns ju flera andra bloggtjänster som är bra, jag valde mellan tre olika och hamnade till sist på blogg.se. Funkar bra hittills. Blogglusten kan ju komma tillbaka genom att du får byta ”miljö”, så att säga.

  Gilla

 5. De har inte heller svarat till mig när jag mailade vilket de brukar göra. Jag är förvånad för jag har uppfattat dem hjälpsamma och trevliga de gånger jag haft kontakt med dem…förstår ingenting. Har de tappat lusten på Metrobloggen också?

  Gilla

 6. God morgon i stugan! är ju bedrövligt att du fortfarande ska behöva vara larmad, fasiken dom ger ju inget betalt längre så jag tycker dom ska ta bort den där grejen som förstör så onödigt… ha en fin fin dag 🙂

  Gilla

 7. Jävla (ursäkta) metrobloggen. Det svaret dom ger dig är ett förbannat (ursäkta) standardsvar. Jag tror fan (ursäkta) inte dom vet hur dom ska göra för att se mer exakt var dom sk autovisningarna skulle komma från. Dom borde ju kunna se nåt ip nummer.Snälla, sluta inte blogga! Byt ställe. Jag är supernöjd med wp så det är ett ställe jag rekommenderar.Kramar!

  Gilla

 8. Hejläser din blogg regelbundet o har flyttat med mig den från metrobloggen till bloggsida istället…..jag tycker det är trist att de sätter käpparna i hjulet för dig…Hoppas du fortsätter att blogga då jag blir glad att läsa din blogg

  Gilla

 9. Hej raraste vännen!Vad jag inte förstår är varför dom fortfarande har dessa spärrar. Du får ju inte betalt så varför inte bara ta bort den där ”larmaren”……Har dom andra bloggarna också topplistor? Lönar det sig att byta överhuvudtaget? Jag har frågat dom varför mina flaggor försvunnit och deras svar var ifall jag hade sparat ordentligt……blir såååå trött på dom.Pussar och kramar från mig.

  Gilla

 10. Vännen man kan bli galen för mindre!Du får inte sluta – de är så mysigt att följa dig och du har en makalös humor och självironi/stora kramar Ila

  Gilla

 11. De anser väl att du är med i t ex Mer Trafik, Bloggplus eller något annat sidbyte.Byt till något annat, så du får tillbaka blogglusten ! =)

  Gilla

 12. Ja jämför man så föredrar jag nog regn och 12 grader jag med…

  Lägenheten här i Torrevieja köpte vi 2002 och den blev inflyttningsklar i maj 2003. Vi har bott i Spanien på heltid sen september 2006.
  En flytt som vi inte har ångrat ett endaste ögonblick 🙂
  Kram

  Gilla

 13. Godmorgon du lyckliga.Nu när värmen är på väg visst blir man gladare då inte för du verkar vara en purken prick.Här är det regn och det är väl ett sätt att få bort snön men hoppas det inte blir minus grader på detta då blir det en gigantisk isbana..hoppas allt är bra..kram

  Gilla

 14. Allt är väl, tack!
  Ja jösses vilken isbana det kan bli i hela Sverige snart… En gigantisk sådan!
  Hoppas det håller sig på plussidan när det väl har börjat.
  Kram

  Gilla

 15. Såklart vill jag hänga med dig på dina olika inlägg. Du är en person som jag vill följa som bloggerska. Du har intressanta inlägg. Jag följer inte många för en del har egentligen inget intressant att skriva om.
  Trevlig helg från ett kallt Luleå

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s