Nyårsdagen

Först fick vi törst:

Tur att det finns vattenhål!

Sen ville vi ha lunch:

Tur att det finns mat!

Tur att det är perfekt grillväder!

Tur att det blev så gott!

Tur att det finns förstoringsglas!

Och ni… Vi sitter alla ute på terrassen fortfarande i solen… Ja, inte Ama de casa då, hon bloggar lite inne, men nu går jag ut igen.

Tur att det är en sån fin nyårsdag!

17 tankar på “Nyårsdagen

 1. Men gud vad härligt det ser ut!!!Jag blir helt sjuk när jag ser att ni har så fint väder och dessutom sol och att ens kunna sitta på terassen på nyårsdagen är helt otroligt!!Jag skulle önska att jag kunde sitta där på eran terass igen och bara sola, njuta. Den ligger ju så otroligt bra till också solmässigt :-)Önskar er en fortsatt god nyårsdag och god fortsättning på det nya året!!Frusna kramar från Nora…snyft…

  Gilla

 2. God fortsättning,,oj så hade jag oxå velat ha det,,släcka törsten först,fixa hungern med lite grillat sen,,ser gott ut..Bockfan,blev han utan??.Haé Kram.

  Gilla

 3. Tur att man inte är avundsjuk…Tur att snön fortsätter att vräka ner även 2010Tur att det finns pizza…Ha en riktigt god fortsättning på det nya året!Tur att det inte verkar vara några problem..Kram!

  Gilla

 4. God fortsättning på det nya året! här solas det inte eller grillas utomhus….knappt att jag äter idag. Vi var hos mig igår och firade nyår och åt så vi knappt fick på oss ytterkläderna när det var dags att bege sig till nyårsfyrverkeriet i Norra Hamnen. Jag har knappt varit hungrig idag.

  Gilla

 5. Har varit hos dej,du har fullt upp med sandaler,byggställningar,vimsiga fotgängare mm ,måste vara svårt att vara ama inte sant*ler*ha en riktigt trevlig kväll själv så hörs vi igen…kram..här har töat väldans mycket man kan se gräsmattan..*hi hi*

  Gilla

 6. Ja, det har varit mycket nu – med semesterar och jag vet inte allt! Man kan inte lämna bloggen obevakad så länge 🙂
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s