Bruce bloggar!

Tjenixen på er allihopa!

Ja, det är ju mig ni har väntat på förstår jag. Han den där tomten, pffft – blaha, blaha!

Hursa? Jaha! Ni vill se mig också – ja det har jag full förståelse för.

Håll tillgodo!

Här har ni mig tillsammans med några galanta damer. Ja, min beundrarskara bara växer och växer. Men tänk på att om när ni ser nåt om mig i skvallerpressen så är det kanske inte sant.

Jo… Jag tänkte på en grej. Den där bloggtävlingen hos Niklas, där den där mesiga Ama de casa är med. Varför är inte jag nominerad? Det handlar ju för sjutton om veckans superblogg! Blogg, det är ju min grej, och super det gör jag mest hela tiden. Jag är ju som klippt och skuren!

Förlåt, Ama, vad sa du? Jaaahaaa! Man måste ha en blogg också…

Jamen – då döper vi väl om den nu då! Bruce – the Boss-Blog!

Nu blev det sådär varmt igen… Luktar lite… bränt?

Okey! Gå gärna in och rösta på Ama de casa (eller helst nån annan) i högerspalten (säger Ama, men hon har inte riktigt nån koll på höger och vänster så ni får väl leta er fram).

26 tankar på “Bruce bloggar!

 1. Kära Bruce! Är du bästis med ett visst kattdjur i USA? som också har visat sig vara en hejare på damer.Hälsa Ama från migKram

  Gilla

 2. Haha, Bruce ÄR verkligen the Bock!!=D Sv: Är det möjligt att det snöat så mycket i Sierra Nevada redan då? Min svärmor o svärfar har ett hus i Torremolinos så vi har varit i Sierra Nevada och åkt skidor, samt promenerat på sommaren. Häftigt att det kan komma så mycket snö där=D Var bor ni i Spanien? Kram

  Gilla

 3. Gomorron!Promenaden såg något annorlunda ut än vad det var här hemma, med snöstorm och allt….här badade nog ingen vad jag kunde se….men jag var inte nere vid stranden förstås……jaja, olika falla ödets lotter.Kallt idag, det blir till att svepa in sig ordentligt..Kramar!

  Gilla

 4. Morsning,,vill bara tala om att efter Sydamerika så hittade du rätt när du kom till Belgien,,Grattis till 2:a platsen.Haé Kram.

  Gilla

 5. Vi bor i Torrevieja, så vi har ungefär 40 mil att köra till Sierra Nevada.
  Det var häftigt med så mycket snö, men inte så kul för det gick inte åka skidor… Vi var där året innan också och då var det helt perfekt med snö och bra väder 🙂
  Kram

  Gilla

 6. Det är ju kanske det som är nackdelen – att Bruce hänger med 😉
  Tack snälla för din röst!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s