Skulle JAG bli rädd?

Tjena! Bruce här igen. 

Jag har blivit ”hotad”. Kolla vad den där kattfan Gösta Kattfan  försöker ”skrämmas” med.

Jösses… Tror han att JAG skulle skaka det allra minsta i knäskålarna för det? Även om jag nu skulle ha haft knäskålar så skulle dom inte ens darra till för en sån där liten halmhög. Pffft!

Nu GK, nu lämnar jag över till min kompis som kan göra det riktigt besvärligt för dig!

– Tack, Bruce, gamle polare! Jadu, såna där små kattskrällen kan jag äta upp i en enda tugga! Så det är bäst att han passar sig, Gösta Kattfan!

– Jag blir sååå trött på dom små kräken…

-… så jag tror jag spyr! Säg bara till så tar jag ”hand om” honom! Tillbaka till dig, Bruce, käre vän!

Jag har fått många bra och användbara bekantskaper sen jag blev berömd, don’t fuck with me!  (Mutter, mutter, Ama de casa ska alltid lägga sig i)  bråka inte med mig!

En sak ska man väl ge den mesiga lilla kissekatten – han har i alla fall vett att kalla bloggen vid sitt rättmätiga namn!

34 tankar på “Skulle JAG bli rädd?

 1. .. hm … vi återkommer med mer juridiskt rätta termer senare…(kram Ama .. sluta klösa Gösta!) Håll tungan i styr din … din … din… B R U C C C C C E… Nä, vi tar det senare … fasen nu sitter katten i ryggen på mig!… Återkommer! … om jag överlever

  Gilla

 2. Ama de casa är väldigt mesig, Gösta Kattfan är en vekling – men MIG ska du se upp för!
  /Bruce

  Gilla

 3. Ja vad ska man säga om den där Bruce,undrar om han har alla paddlar i vattnet,,bredvid vår Gävlebock,är ju du Bruce bara som en flugskit..Föresten du skulle snöa över på 5 minuter så som det snöar här i Gävletrakten,så det så.Men Ama de casa får en bamsekram.

  Gilla

 4. SVAR: Är du riktigt knast? Det är du som många gånger får mig att vara på bra humör när jag sticker iväg och jobbar .. fast du har den där ”B” i hasorna 😀

  Gilla

 5. Ja den äter nog Gösta kattfan i ett nafs, fast den ser rätt mätt ut, nymatat – Gösta kanske klarar sig ändå :)Nyss inkommen från enpromenad i tre decimeter snö… gissa en som var lycklig (och nej det var inte jag) och benet verkar hålla!Ha det gott!

  Gilla

 6. Mycket har man hört om bloggfighter mellan Kissie och Missie och Pissie men den här mellan Bruce och GK kommer nog gå till historien!

  Gilla

 7. TACK! Jag är gärna knasig, men inte utan dig!
  Åh, nu funderar mina händer på vad dom ska skriva…
  Jag har tappat DET, utan dig…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s