Ifall ni undrar…

Taadaaa! Bocken börjar bli lite nyfiken han med… Så om något oväntat skulle hända med kalendern då är det bocken som har gjort det! Om det å andra sidan skulle hända något oväntat med bocken så vill Ama de casa påpeka att det faktiskt är ett brinnande ljus i lucka nummer tre, och se så nära han står!

22 tankar på “Ifall ni undrar…

 1. Hur ska detta sluta!!?Känns som att stackars bockens liv och hälsa hänger på ett halmstrå….SV: Pärlan var sååå duktig, självklart fick hon sova i garaget!

  Gilla

 2. Det verkar verkligen klia i dina fingrar, men du låter såååå himla oskyldig, hihi.Eld och julbockar, ingen bra kombination.Aja baja Ama De Casa :)Kramen

  Gilla

 3. Hur står du ut!?Jag hade öppnat alla luckor och bränt bockfan direkt! :Osv: HAHAHAHA så långt såg inte jag det .. Åh jag åt från papperskorgen.. UTELIGGARE nästa!! :OHaha döpa saker o ting till klamydia är inte världens hit – förstår varför du inte fick ge namn numera, kanske gått o blivit ”sjukdomsskansen – kom o träffa gonorré, klamydia och AIDS!!”

  Gilla

 4. Hm…ja,vem ska vi skylla på då.Adventskalendern eller Ama de casa….kalendern eller Ama de casa…..jag tror vi skyller på Ama….adventskalendern ;)Ha det bra och kram på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s