42 tankar på “Duuuktig Ama de casa!

 1. Lite beröm ska du få men hur kan jag vara säker på, att du inte har öppnat luckorna försiktigt för att tjuvkika, för att sen, stänga luckorna? Minusgrader här i Söderhamn brrrr…. Hello Africa…..

  Gilla

 2. Underbara människa! Kände bara att jag ville skriva en rad när jag kikat in så många gånger! Ler för mig själv jämt när jag läser här… Ha en riktigt bra dag!

  Gilla

 3. Hola!Muy bien Ama!Lek inte med elden bara…Abrazos y besos de PPS. Estoy en mis piernas pero nomucho mas todavia..No tengo fuerza DS.

  Gilla

 4. Hoppsan,du sköter dig rätt bra,låt bocken klara julen.Ja jag har varit på alla deras tidigare julkonserter,tror detta är 6 året.javisst ja det skulle vara lite beröm oxå,,Okidoki.Haé Kramen.

  Gilla

 5. Hej. Det var duktigt gjort. Men det verkar brinna i pyromanfingrarna så det kanske är lika bra att anders gömmer alla tändare till efter jul. Decembersolen värmer kinden idag. Imorse var det -6 gr och då var man rätt klädd med fårskinnspäls och mössa. Nu känns det lite mycket. Det är iaf härligt i solen B-)

  Gilla

 6. Ååååååå,vad dutig Ama de casa är!Hur kan du motstå frestelsen?Du är en stark kvinna :)En stor kram, ja, det är du värd ;).Go girl!!!!

  Gilla

 7. Jag vet var vi har tändstickor också – det vet inte han!
  Skönt att ni också har sol – snart får du en varmare sådan 🙂
  Kram

  Gilla

 8. Än så länge har han klarat sig… Men man vet aldrig!
  Ha en trevlig konsertkväll och tack för berömmet 🙂
  Kram

  Gilla

 9. Skönt att höra att du är på benen även om du är lite klen ännu.
  Men du har ju en stund till på dig tills du ska borda planet 🙂
  Kram

  Gilla

 10. Hej Anna!
  Tack för som snälla orden och kul att du gav dig till känna 🙂
  Ha en riktigt bra dag du med!
  Kram

  Gilla

 11. Men? Vad tror du om mig? Visstja, du känner ju mig…
  Förstår att du längtar till Afrika 🙂
  Kram

  Gilla

 12. Vad stod det på lucka nr 2 då!? :Dsv: Dessa visdomständer – de är lika onödiga som blindtarmen. Inte nog med det så växer inte min visdomstand RAKT – jag vill inte ha han =( Han är en outsider !

  Gilla

 13. Hahaha! Duktig flicka. Vi har redan skrapat alltihop på Bingolottokalendern. Dom hade ju dragningslistan med, vilket med största säkerhet innebär att det var meningen. Vem kan hålla reda på en drgningslista hela december. Jag bara undrar. Kram

  Gilla

 14. Hittade hit med hjälp av Kina som ju gjort så fin reklam för din blogg… Blev ju ännu mer intresserad när jag såg att du bor i Spanien. Vi älskar Spanien och går just nu och läser spanska för nybörjare på AMF just för att vi förbereder oss för att flytta ner när vi blir pensionärer hahahahahaha… Mina arbetskamrater som är i 50+ ålder skrattar åt mig när jag säger att jag är avundsjuk på dom eftersom dom har närmare till pensionen än vad jag har hihihi.. Jag vet jag är (lite) knäpp… Men Jag planerar faktiskt att sälja huset och köpa nått nere i värmen så jag slipper sitta och frysa aschlet av mig när jag blir pensionär… Tomas är med på noterna som tur är… Oj det blev ett långt inlägg och jag har inte ens hunnit kolla in din blogg än… Kommer nog att bli några fler inlägg innan jag kryper till sängs…

  Gilla

 15. Vad kul att du hittade hit! Tack Kina 🙂
  När vi köpte lägenheten så hade vi tänkt oss att flytta när vi blev pensionärer. Men sen tänkte vi: Varför vänta? Och på den vägen är det. Men behöver inte vara pensionär för att flytta till Spanien 🙂
  Smart att börja med spanskan i förväg. Vi har börjat först nu i höst, det är mycket att lära!
  🙂
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s