Prickmysteriet löst!

Äntligen!

Det dök upp lite blandade fordon.

Först ritade dom dit lite mer. Det kunde ju Ama de casa hjälpt till med så hade det gått fortare. Som hon gjorde HÄR.

Nu börjar dom skära upp i gatan. En jobbar och en arbetsleder, tydligen.

Ett tips hade ju varit att stänga av gatan. Nåja. Dom hade satt upp en skylt med att man max fick köra 20 km/h. Alltid något.

Som sagt, att stänga av gatan hade varit en bra idé… Nu ser man två saker… Det verkar vara vattenrelaterat, och det blåser en hel del. Den självlysande västen får han över huvudet hela tiden. Kanske lika bra, då slipper han se bilarna som kör så nära.

Nu har dom börjat hacka upp efter pilarna, man kan se rester av gröna linjer i asfalten. Den gröna pricken syns sock lite dåligt, Ama de casa hjälper som vanligt till.

Visst hade Maggan rätt! Dom ska ha vatten in i huset. Nu när dom till slut har hägnat in sig lite så ser man vattenbolagets skylt på avspärrningen.

Mysteriet löst – ÄNTLIGEN!

Nå, Kina. Vad var priset nu igen?

22 tankar på “Prickmysteriet löst!

 1. Äsch jäklar oxå men våra böcker ÄR ju klara, bara att jag inte fått dom;) Ok, ser mig besegrad. Vinsten är det finaste du kan tänka dig…en länkning inne hos mig:D (igen, du fick ju en nyss). Kommer lite senare…Kram och GRATTIS! Måste säga att det känns väldigt skönt att ha fått klarhet i det här. Har knappt kunnat sova dom senaste nätterna;)

  Gilla

 2. Vadet:
  Vi kan ju ha vadslagning – får du visumen innan det händer nåt med pricken? Eller kommer jag att vinna…
  🙂
  FÅR du visumen… HAHA – jag är en klockren vinnare!
  Fast det är lite synd om er att det ska krånga så dant…
  Priset var det bästa jag kunde tänka mig – tack så mycket 🙂
  Kram

  Gilla

 3. Det känns skönt att mysteriet är löst. Men det finns en liten risk att abstinens efter pricken uppstår, att man kommer att sakna den…:)Kram

  Gilla

 4. Där ser man… de anser nog att de är rationella när de inte stänger av gatan 😉 grabbarna jobbar lite snabbare om de är rädda om sina liv. Det kan ju som bekant ta lite tid när vissa arbeten utförs i Spanien. Kommer ihåg för ett par år sedan när de byggde om gågatan i Torrevieja, killarna hade sådana där ”korgar” som de fyllde med sten och sand, trskade upp ur gropen för att tömma för att sedan hoppa ner igropen igen, om och om igen, 10 meter tog en stund för dem att fixa 😉

  Gilla

 5. ÄNTLIGEN!!! Har väntat med spänning på detta mysteriums upplösning. Nu kanske jag kan sova gott om nätterna igen, har varit nästan olidligt.Önskar dig en härlig dag. Kram!

  Gilla

 6. Samtidigt som min nyfikenhet har stillats så känns det lite tomt. Lite som när man avslutat en riktigt bra bok. För vad ska jag nu gå omkring och undra över, när prickmysteriet är löst!!! Kram

  Gilla

 7. Nej, det är inte alltid så effektivt här nere… Men i början när vi var här var vi otroligt imponerade av hur snabba dom var på att slänga upp nya rondeller!
  Det fanns nästan alltid en eller flera nya varje gång vi kom ner 🙂
  kram

  Gilla

 8. Du trodde inte riktigt på min lösning av pricken den 4 nov, förstår jag? Ordningen på gatan blir nog snart återställt. Ha det så bra i värmen, även om ni tycker det blivit kallare. Här är det värre med vädret.

  Gilla

 9. Jag tror alltid på dig Arne!
  Kram
  PS: Nu släpper jag fingrarna, som alldeles nyss var i kors 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s