Dagens promenad

Det är alltid folk som kollar på den fasta marknaden nere i stan.

Vädret kan inte riktigt bestämma sig – sol eller moln?

Eller soliga moln?

Vi vandrade ut på piren.

Katterna nedanför piren fick mat av två snälla damer.

Här blev Ama de casa lite förvirrad. Dom tar varken kort eller cash? Vad jättebra! Det måste ju innebära att det är gratis.

Så här avnjuter Ama de casa en näringsriktig gratislunch. Toppen! Gratis är alltid gott!

Vänta… Nu säger Anders nåt igen…

Jaha. Dom tog tydligen kontanter. Nåja, det var gott i alla fall.

26 tankar på “Dagens promenad

 1. Att det alltid ska vara något! När du äntligen trodde dig ha hittat ett ställe som körde kändisfesternas slogan ”gratis är gott”. Kram

  Gilla

 2. Härliga bilder som alltid:) Fasta marknaden? Är det en dom har varje dag, året om? Gratis är gott…synd Anders kom och förstörde allt;)

  Gilla

 3. Ja, den är där alla dagar året om. Kanske dom har stängt nån helgdag, men inte som jag minns att jag har sett i alla fall.
  🙂
  Kram

  Gilla

 4. Jag förstår ingenting. När jag blev godkänd hade jag dryga 6000. de godkände varenda en titt. Jag vet ju att jag själv varit inne och tittat på min blogg, men ingen togs bort. Du har ju så fruktansvärt många fler poäng än vad jag hade. Hur hänger detta ihop. Konstigt!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 5. Alla bilder utom dom två sista (och shoppingcentren) är från prommenaden men då skolan ligger på helt motsatt håll fick det bli bilen dit. Dessutom tar det 20 med bil hemifrån oss så att gå när jag inte gått på såååå länge…nä!;)

  Gilla

 6. Jag fattar ingenting heller…
  Men det ordnar sig nog nån gång – för det har Vicke sagt 🙂
  Kram

  Gilla

 7. Falsk marknadsföring! Undra om inte det är straffbart. Åtminstone kan dom bjuda på en middag som plåster på såret, kan man tycka…Kram

  Gilla

 8. Det ser så himla mysigt ut att promenera på den där härliga piren.Hoppas att kvällen blir lugnare än igår och UTAN möten….Trist att inte maten var gratis – det hade man ju trott…..Kramizar

  Gilla

 9. Åhh det var där som jag köpte namntågen som var helt underbara. :)Hehe jadu tidigt var vi uppe men tiden bara rusar iväg. :PKramar.

  Gilla

 10. Rolig skylt…trist att den inte stämde då =) men men man får ju inget gratis här i livet säger ”de” ju. (vilka vet jag faktiskt inte)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s