20 tankar på “Ja, dom är duktiga…

 1. ja du det var samma här….fanns det en tanke bakom detta tror du???nu var väl inte jag i gränslandet för betalning men många andra kanske….kramis och ha det bra

  Gilla

 2. God morgon! Ja eller hur, mycket bra jobbat. Det där va säkert utRÄKNAT av dom. Nu kan dom göra som dom vill med sidvisningarna för det är ingen som vet exakt vad man hade senaste 1,5 dygnet. Ha en bra dag, kram!

  Gilla

 3. Jag gick och la mig, ställde klockan på 11.50 och gick upp och kollade, och jodå, NOLLSTÄLLNINGEN FUNKADE MINSANN? Lite märkligt kan man tycka faktiskt. Jag räknade ut att jag kom över 6000 denna gång (med min egen dagräknare) så rekord igen. Godmorgon min sköna höna, ha det fint idag…..

  Gilla

 4. God morgon i stugan! Än har det då inte blivit bra så man ser nån räkenskaper, men blev säkert inte godkänd denna gång heller 😦 Ha en fin fin dag 🙂

  Gilla

 5. Man kan få betalt efter antalet sidvisningar, men först måste man få 5000 av metrobloggen (godtyckligt) godkända sidvisningar under en månadsperiod. Perioden startar den 25 varje månad och räkneverken för antalet sidvisningar nollställs kl 24 den 24:e. Nu stannade räkneverken för många (alla?) ca två dagar innan månadsperioden tog slut. Alltså vet vi inte riktigt hur vi ligger till – vilket jag tycker är irriterande!
  Å andra sidan gör metrobloggen lite hur dom vill när det gäller vad som är godkänt och inte, så egentligen spelar det ju inte så stor roll…
  Kram

  Gilla

 6. Jag är också borta från listorna sen länge. Frågade nyligen och fick återigen svaret att min blogg ”larmar i deras system”.
  Ja, då gör den ju nåt i alla fall, bloggen 🙂
  Kram

  Gilla

 7. Hahaha! Ja, dom RÄKNADE nog ut det 🙂
  Fast å andra sidan gör dom lite som dom vill med sidvisningarna i alla fall…
  Kram

  Gilla

 8. Jag tror faktiskt inte att det är nån tanke bakom – dom har problem med sitt system helt enkelt. Det är kanske Ama de casas larmande blogg som ställer till det för dom?
  😉
  Kram

  Gilla

 9. Ja vi får väl se hur det stämmer med sitemeter för min del de sista dagarna där. De införde något nytt i vintras tror jag det var och då sket sig sidvisningarna på samma sätt, antar att de är de som först tar smällen?

  Gilla

 10. Ja, det kan ju alltid hända oväntade saker när man uppgraderar ett system…
  Ska bli spännande att se om dina sidvisningar stämmer…
  🙂
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s