Dagens promenad

Oj, det börjar bli brått nu – annars blir detta gårdagens promenad….

Vi gick förbi den återuppståndna orkestern. Ännu så länge har alla sina instrument kvar.

Folk vill ju gärna ha sina båtar nära husen…

… men det här är väl att gå till överdrift? Jobbigt om man vill ta en liten tur med båten. Men dom är ju parkerade nära lägenheterna i alla fall.

Vi gick till Acequion-stranden. Men eftersom det blivit betydligt svalare nu så tyckte inte Ama de casa att hon behövde fylla AC-kvoten i steg. Så vi vände tillbaka.

Kolla här hur det går när man inte tar hand om regnvattnet! Hela Medelhavet stiger… Badstegen är snart under vattnet…

Som en liten slutkläm – se hur snabbt staketet lagades? Det var ju bara igår som det hade rasat ner, och nu är det på plats igen.

Godnatt alla ni där ute – vi hörs och ses i morgon!

16 tankar på “Dagens promenad

 1. God morgon från framsidan Sverige, idag har vi 7 grader och jag har plockat fram vinterjackan för att snart be ge mig till jobbet… Ibland förvånas man vad fort det går att laga något, trodde faktiskt att ett par veckor skulle det minst ta

  Gilla

 2. Gomorron! Vi har också svalare nu, just nu är det… bara 17 grader på terrassen.
  Visst är dom snabba – ibland i alla fall 🙂
  Kram

  Gilla

 3. Det må jag säga vilken rapport – först har vi tidsstudierna – snabbt lagat staket – inget mañana här inte – så har vi miljöaspekten med regnvattnet – kanske ska du vidarebefordra till borgmästaren eller vad de har för system – vidare får vi rapport om byggbranchen – bra att balkongerna fått färg – kanon, sen blir man ju lite bekymrad över båtparkeringen men det kanske är av säkerhetsskäl -Jättekramen på dig Ama/kram ila

  Gilla

 4. Vad mysigt de ser ut!Men oj vad vattnet stigit :oOHaha ja båtarna kanske står där o väntar på att vattnet ska stiga ytterligare ;0)Kramis

  Gilla

 5. Så där snabbt tror jag inte ens det skulle bli fixat här hemma i Sverige, och då är ju Spanien känt för sin lite ”slöhet”.Vad snabbt temperaturen sjönk!! Men nu är det väl alldeles lagom att sitta på terassen?Hur är temperaturen i havet nu då, vet du det?Här i Nora har vi faktiskt en alldeles underbar höstdag, har suttit på altanen en stund i shorts och linne och solat mig :-)Vi har just nu 18 grader i skuggan och det är inte illa alls!!Kram

  Gilla

 6. Ja, det är kanske så att dom som är rädda för syndafloden har parkerat dom där och tänker evakuera sig från balkongerna?
  😉
  Kram

  Gilla

 7. Ibland är dom förvånansvärt snabba här!
  Just nu har vi 27 grader i skuggan på terrassen, så det är lite varmt att vara där ute fortfarande – solen ligger ju på… Igår var det 23 grader vid Acequion (innanför piren). Fick den rapporten under promenaden.
  Härligt att ni har det så skönt i Sverige ännu!
  🙂
  Kram

  Gilla

 8. Vi har (eller hade… vet inte riktigt) en kör på stortorget (dom har byggt om det och jag vet faktist inte om de satt tillbaka kören, har jag koll eller har jag koll???)Men iaf så sjunger/sjöng de vackert! Undrar vad jag vill ha sagt med den här kommentaren????

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s