Dagens promenad

Det började med att vi gick åt andra hållet. Så där som i julvisan ni vet, fast vi dansade inte.

Här är Cura ur en annan vinkel. Ser ni molnen? Ama de casas önskan:  Hopa er mer!

Här har vi en genuin, spansk restaurang/bar. Den ligger i kurvan precis där Avenida Habaneras börjar. På våren och senhösten är den perfekt! När solen skiner är det ofta lä precis här och det blir varmt och gott. Just idag är sol och lä ingen bra kombination…

Dagen meny kostar 7 euro (Ojdå. Övertydlig? Ni kanske är läskunniga hela högen?)

Det är spansk husmanskost som serveras och även om Ama de casa har inriktat sig på att lära sig matrelaterade ord först så har hon ofta ingen aaaaning om vad som serveras. Det blir extra spännande så.

Sen gick vi vidare till restaurang 222. Här har vi aldrig ätit, men det är en bra vändplats i andra änden av Locos från oss sett.

Att gå hit är ungeför 400 steg mindre än att gå längst ut på piren. Men det kan man snabbt ta igen.

För efter vägen ligger….

Här kan man lätt göra av med dom steg som fattas.

Sen blev vi glada.

Kolla! Det tornar upp sig! Kanske får vi ett efterlängtat regn…

14 tankar på “Dagens promenad

 1. Av regnet blev- intet… Skulle ha varit skönt. Men om det bara småfjösar ner några regndroppar så blir det mest sand överallt – kommer från Sahara, tror jag. Det måste bli ett ORDENTLIGT regn för att det ska friska upp.
  Kram

  Gilla

 2. Ja, fast i dagens ingår förrätt, varmrätt, bröd, dryck (vin/öl/vatten/läsk). Dessutom efterrätt eller kaffe,
  Inte så dyrt med 70 pix tycker jag 🙂
  Men visst har det varit billigare förr (eurokursen gör ju sitt också), och dessutom är det billigare ju längre från stranden man kommer. Just den här restaurangen ligger ”first line”.

  Gilla

 3. jag säger som till Vicke:
  ”Ja, fast i dagens ingår förrätt, varmrätt, bröd, dryck (vin/öl/vatten/läsk). Dessutom efterrätt eller kaffe, Inte så dyrt med 70 pix tycker jag 🙂 Men visst har det varit billigare förr (eurokursen gör ju sitt också), och dessutom är det billigare ju längre från stranden man kommer. Just den här restaurangen ligger ”first line”.”
  Det är inte dagens rätt, utan dagens meny 🙂
  Kram

  Gilla

 4. Hola a todos!När vi- min spanske novio och jag-var på bar Madrid i juni så kostade denna 3-rätters 5E.Klart att dom höjer när det är högsäsong.Är väl lite hett att sitta ute där nu. Förresten – jag blir inte klok på antal grader. Har 2 sajter jag glor på men min gubbe säger att det är minst 5 gr till…Vad har vi för grader på dagen i skuggan. Ja jag vet – ni har också sol på terrassen på em men vad tror du. Känner mig lite ”orolig” inför nerresan på måndag. Tycker jag kommer ner för tidigt…. Förra året ”slog det om” ca 15.9/ Saludos Preciosa PS. eltiempo.se och freemeteo.com tittar jag på. AB o Expr har ju 0 pejling.DS

  Gilla

 5. Dom måste ju passa på, men jag tycker ändå att det är prisvärt. Dom har höjt på Deni’s också…
  Just nu säger termometern 34 grader, men den har kanske hamnat lite i solen? Nej, då skulle det vara ännu varmare. Det är nog 34 just nu. Det är i alla fall – i mitt tycke – olidligt varmt…
  Du kan nog känna dig lite oroad inför nedresan – med övervakningskamera och allt 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s