19 tankar på “Kom bara att tänka på en sak…

 1. Använder du Internet Explorer, har du isåfall version 7. Kompisen sa att det inte funkade med en versionen. MEN det är en version som man bör uppgradera till 8 i vilket fall.. jag vet inte vad som är skillnad, har ändrat lite färger här och där och en ny header annars inte så mycket. Förstår inte varför det inte fungerar liksom….

  Gilla

 2. Äh, men nu får du vara tyst… höst först, vinter och jul sen, basta!!!Jo då, vi hade en skön promenix minsann. Och vad gäller blomman så kommer jag att lägga ut en länk så alla kan se hur man gör – och nästa gång du kikar in kanske det är något HELT annat, man vet ALDRIG med Skogens drottning!Ha det gott!

  Gilla

 3. Inte en enda. Är i full färd med fixa vad Alex ska få i födelsedagspresent när han fyller 5 den 22 sept. Har en ganska lång lista, mamma far runt i Sverige och inhandlar som hon får ta med ner (leksaker här är av urkass kvalité, inte allt men mycket). Blir det för mycket hon handlar (hon skämmer nämligen bort sitt barnbarn alldeles för mycket) får väl lite sparas till jul eller till hans kalender. Han får varje år en julkalender med ett paket varje dag. Att hitta 24 mindre och helst inte alltför dyra saker än INTE lätt. Borde kanske ta tag i allt redan nu. ja inte just nu men en annan dag.;)

  Gilla

 4. …. så då var kvällen glädje över ;-D Nä, jag är vid gott mod i allafall! SVAR: Nä, jag har ingen banner eftersom jag varken vet hur man gör (skämmigt för en gammal grafiker och reprotekniker) och dels för att jag inte har en aning om vad som är typiskt mig i en banner. Förslag? Ha nu bästa måndagkvällen och stor kram på dig!

  Gilla

 5. go kväller=) jasså du har redan börjat funderat på jul….. nja här har det inte blivit några julklappar än…..hihi men vem vet när jag börjar…..kramis

  Gilla

 6. Jag använder XP version 8 enligt säker källa. Kunde bara de din header – men Magarna funkade bra.
  Vi ska byta ut allt, men väntar på Windows 7…

  Gilla

 7. ojsan! Det var inte meningen att stressa upp dig!
  Vi köper inga julklappar alls, därför kännns det inte jobbigt överhuvudtaget – utan bara en skön helg med god mat 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s