Glömde ju visa…

… vilka fina inköp Ama de casa har gjort på Rusta.

Wettexdukar. Dom har några look-alikes i Spanien, men när man har knölat ihop dom, vridit ur vattnet och sedan släpper så låter det nästan ”spjåing” (osäker på stavningen) och sen har dom återtagit sin ursprungliga form och uppsugningsförmågan är lika med noll.

Diskborstar. Jo, såna finns, men dom är grymt dyra. Frågan är bara hur mycket dom här – som i original kostar 10 kr för 3 stycken – kommer att ha kostat när man lägger på övervikten…

Men det bästa inköpet är ändå:

Ama de casa ska nog rama in den och hänga den ovanför soffan i vardagsrummet.

24 tankar på “Glömde ju visa…

  1. hihi ja verkligen! Tack så mycket. =) hahah jag gillar också rusta.. funderade själv på att köpa diskborstarna då jag var där. men det får bli nästa vända dit.

    Gilla

  2. Här har vi oxå disktrasor problem. Finns en uppsjä MEN dom flesta är typ filtmaterial. Tänk dig att torka ett smuligt bord med en sån. Smulorna fastnar ju och går inte att skölja bort. Nu har jag dock hittat några som är ok, påminner om wetex på rulle. inte lika tjocka som dom vanliga men helt ok. Diskborste kör jag med en sån man häller diskmedel i skaftet på. Köpte med från sverige innan men nu finns det här fast jag diskar inte så mycket utan det får diskmaskinen ta hand om:)

    Gilla

  3. Jag är lite orolig att den ska bli förstörd innan jag kommer hem. Av smutstvätt exempelvis 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s