En PERFEKT grej!

Ama de casa ska ju börja packa imorgon. Sverige hägrar i fjärran och på måndag bär det av.

Vi åker ju med lågprisbolag hela tiden och bagagevikten blir ju mer och mer viktig. Många pengar kostar det om man får minsta lilla övervikt.

Resan upp blir inga problem, men Ama de casa har en ganska lång hamstringslista… Tyvärr åker vi med dom hårdaste av dom hårda hem. Ryanair.

Kolla vad Anders hittade idag på nätet:

Perfekt!

Ja, som bagagevåg, alltså. Fiskevåg? Nej, Ama de casa fångar större fiskar än så.

24 tankar på “En PERFEKT grej!

 1. Så ni åker till sverig nu. Hur länge blir ni borta? Vi brukar åka med tomma skramlande resväskor härifrån men efter en sverige vistelse är väskorna tuunga. Klarade dock oss nu utan övervikt. Lämnade kvar mycket som mamma får ta med när hon kommer i spetember, innan dess behövs inga höstkläder.

  Gilla

 2. Vi blir borta två och en halv vecka. Eller hemma? Jag har alltid lite svårt för det där – åker fortfarande ”hem” till Skellefteå. Trots att jag inte har bott där sen jag var 17. Alltså ca 5 år sen 😉
  Vi åker också med skramlande resväskor till Sverige – sen har jag ett specialknep. Det får du nog se imorgon 🙂
  Kram

  Gilla

 3. Men välkommen till Sverige igen. Hur länge skall ni stanna?Gillar Ryanair. Har åkt med dem till Berlin från Skavsta. Tur & retur Berlin 174:- kr. Det var dyrare mellan Sthlm – Skavsta t& r. 🙂

  Gilla

 4. Ska ni åka till Sverige – har du skrivit om det? Jag läser allt du skriver, men det har jag missat. Vart ska ni? Säger godnatt nu – jag är såååååå trött.

  Gilla

 5. Tack! Vi stannar i 2,5 veckor. jag gillar ju inte riktigt Ryan. Ja, priserna gillar jag ju. Men tiderna och reglerna? Men, man får vad man betalar för, och priserna är bra – om man håller reglerna 🙂

  Gilla

 6. Ungefär 2,5 veckor. Ska bli kul! Om det blir för kyligt får vi väl åka ännu mer norrut 🙂

  Gilla

 7. Ja, vi åker till Sverige i övermorgon. På måndag, alltså. Har nog inte skrivit det i nåt inlägg, men i kommentarer och på Facebook. I morgon blir det nog mer om det 🙂
  Sov gott!

  Gilla

 8. Hoppas bara att den är så liten som den verkar på bild… Tänkte mig att den kunde bo i nescessären…
  God natt – och låt disken stå!
  🙂

  Gilla

 9. Jajjemensan! Dom stora, fula fiskarna får se upp 😉
  Tack så mycket, och sov gott du med!

  Gilla

 10. Bered er på kölden i Sverige. Just nu är det riktigt kallt i sovrummet för en sömnlös och frusen kvinna i Saltsjö-Boo. Eftersom jag omges av sovande människor just denna natt vågar jag inte gå upp och larma av för att kunna stänga fönstret. Det hörs så mycket! Förutom maken är Markus och blivande sonhustrun hemma på besök. Jag bokar biljetter till ”tjejen som visste för lite” på Fjäderholmarna. Vips blir det både skärgårdsbesök båtresa och teater nästa helg. Tack för input. Sonen såg den igår och var så nöjd!

  Gilla

 11. Oj, du var tidigt uppe! Jag som inte riktigt förstår vad ”nästa” är – ska Ama de casa till Fjäderholmarna eller ska ni dit helgen därefter?
  Visst verkar den bra, vågen 🙂

  Gilla

 12. Aha… Sverigebesök på gång! Härligt! Fast jag skulle ju säga tvärt om – Spanienbesök – härligt! Fast jag är ju liksom här hela tiden, blir lite bakvänt…Ha det gott!

  Gilla

 13. Det ska bli riktigt kul att åka till Sverige – har inte varit ”hemma” sen i november 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s