Dags för segling!

Packade ihop tältet med den sköna känslan att inte behöva bygga hus på en hel vecka. Körde ner till Lavrion.

Hittade Felicia, dvs båten som vi skulle mönstra på den här gången. Men skeppare Björn såg vi inte till. Tur att man har teknien till hjälp. Ett sms löste problemet.

Skeppre Björn dök upp ur båtens innandöme (skrov?) och nu kändes det som Greklands övärld inte låg långt bort.

Dock fattades en del av besättningen.

Nu är alla på plats! Det viktigaste först – äta lunch (såklart). Sen ska dom vita lakanen upp. Bara vi lyckas dra i rätt snören så kommer nog det här att gå bra.

6 tankar på “Dags för segling!

 1. Ni skulle ha styrt den där båten norrut. För idag kom det många segelbåtar till Stockholm. Närmare bestämt deltagarna i Volvo Ocean Race och jag är säker på att ni skulle ha vart första båten att angöra bryggan om ni ändrat kurs.

  Gilla

 2. Vi hade ju bara en vecka på oss, annars hade vi självklart siktat på det 😉 Nästa år, kanske?

  Gilla

 3. Ååååh vad härligt för er alla!Kul får ni säkert i goda vänners lag.Jag skall till frissan idag och sen är jag redo att fira midsommar.Har gravat laxen – vinet är på kylning – färskpotatisen inhandlad. Bara att ge sig hän.Glad midsommar önskar jag er!

  Gilla

 4. En kul händelse….Jag bevakar uppgradering av elen som ska göras hos Agneta. När jag ringde elfirman alldeles nyss sa han – Det har blivit strul med Eon – föranmälan som jag gjorde var för gammal. Jag har gjort en ny och när jag får installationsmedgivandet ringer jag dig!Nostalgi är bara förnamnet!!!!!

  Gilla

 5. Åhhh. För- och färdiganmälan… Det var tider det! Jag påminns mest varje dag här i Italien – det står Presto på alla vattenkranar 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s