Slutet gott? Nja…

Vår övningscamping hade ju gått så väldigt bra! Nya idéer, tester av utrustning, kompletteringar/strykningar på plocklistan.

Men sen skulle vi packa ihop för att åka hem. Där åkte vi på ett rejält bakslag. Trots att vi hade färre saker med oss så slutade det i en katastrofal stuvning av bilen. När vi åkte från Torrevieja var själva bilen tom, sånär som på kylen i baksätet. När vi skulle åka tillbaka – ja, då var nog alla grejer i baksätet. I alla fall kändes det så.

Ama de casa är diskvalificerad som stuvare sedan många år. I Frankrike skulle jag hjälpa till.- Nu packar jag, sa jag. Och la vår medhavda radio mitt i den tomma bagageluckan.

Anders har efter hemkomsten ordnat till detaljen med i vilken ordning allt ska ner så det ska nog ordna sig. Men på hemresan hade vi två stopp.

Ikea i Murcia. Där handlade jag. Vi tror nämligen att tjuvar blir extra triggade när hela baksätet är fullt med grejer. Jag hittade det jag skulle.

Mediamarkt i Elche. Där handlade Anders medan jag vaktade bilen. Eller handlade… Han är på jakt efter en kamera för undervattensfoto som precis har kommit till Mediamarkt i Sverige. I Elche fanns den inte.

Så nu har vi lite oväntade mål på semestern. Anders har letat upp flera Mediamarkt efter vår planerade väg, den kan ju finnas någonstans? Jag har inte sett hur kameran ser ut, men han påstår att den ser ut som en guppy… Jag har sett kameror men jag undrar om Anders har sett en guppy?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s